top of page

Ramen wassen met behulp van een tucker pole systeem

Als u een glazenwasser inhuurt betaalt u vooral voor de tijd die de glazenwasser bezig is. Als u veel glas heeft kunnen die kosten hoog oplopen. Het kan dan aantrekkelijk zijn om ervoor te kiezen uw ramen te laten wassen met behulp van een tucker pole systeem. Dit gaat velen malen sneller dan traditioneel ramen wassen waardoor u een lagere rekening ontvangt. Echter is het niet altijd aantrekkelijker. Dit is afhankelijk van het te wassen object en de frequentie waarmee u uw ramen laat wassen.

Hoe werkt het?

Een tucker pole systeem bestaat uit lange stokken waarbij aan het uiteinde een borstel is bevestigd. Deze stokken kunnen reiken tot een hoogte van ongeveer 12,5 meter. Aan de stokken zit een waterslang bevestigd die is aangesloten op een watertank met osmose water. Het osmose water wordt door de slangen naar de borstel gepompt. Zo worden dus uw ramen schoon geborsteld met enkel osmose water. Door het osmose water droogt het raam zelf streeploos en druppelvrij op.

Wanneer is het aantrekkelijk?

Als u grote/hoge glasoppervlakken heeft waar de glazenwasser makkelijk met een tucker pole systeem bij kan en u regelmatig uw ramen laat wassen. U moet er dan op rekenen dat u ten minste iedere 8 weken uw ramen moet laten spoelen. Op hoge hoogte is het namelijk moeilijk om druk te zetten waardoor hardnekkig vuil moeilijk te verwijderen is. Verder kan de glazenwasser vanaf de grond natuurlijk niet goed zien of het raam wel echt schoon is. Het osmose water zal zonder druppels opdrogen als er echt nog teveel vuil van het oppervlak in het water zit dan blijft dit zichtbaar en heeft u geen mooi schoon raam. De enige manier om dit te voorkomen is door regelmatig de ruiten te reinigen.

Laat u goed adviseren

Het is natuurlijk zonde om te betalen voor een glazenwasser als u daarna geen schoon raam heeft of om meer te betalen dan nodig is. Als u interesse heeft uw ramen te laten wassen met een tucker pole systeem neem dan even contact met ons op. We komen dan bij u langs om te bekijken of deze methode toepasbaar is en geven u een indicatie van de kosten.

bottom of page