top of page

Gevel en Dakreiniging

Dakreiniging

Daken worden als gevolg van weersomstandigheden naar verloop van tijd aangetast door algen en mos. Het reinigen van uw daken is een vervelende en vaak gevaarlijke klus die u waarschijnlijk liever niet zelf uitvoert. Wij zijn ervaren in het reinigen van daken of het nu gaat om het ontmossen van platte daken of het reinigen van schuine pannendaken.

Het reinigen van uw schuine daken gebeurd altijd veilig en waar dat kan met behulp van een hoogwerker. Hierdoor hoeven wij niet gevaarlijk op uw daken te klimmen. Dat betekent ook dat wij niet met onze schoonmaakmaterialen uw dak kunnen beschadigen. Daar waar het dak echt niet bereikbaar is met een hoogwerker maken wij altijd gebruik van deugdelijk bevestigingsmateriaal zodat in alle gevallen veilig gewerkt wordt aan uw dak.

Na het reinigen van uw pannendak is het verstandig uw dak te laten impregneren door uw dak te impregneren voorkomt u dat de aanslag en het vuil snel terugkomt. De middelen waar wij mee werken zijn vriendelijk voor uw dakpannen en werken gegarandeerd in het afstoten van vocht en vuil.

Gevelreiniging

Naast schone ruiten en houtwerk zorgt ook de gevel van een pand voor een frisse uitstraling. Door regen en vuil ontstaat een aanslag op de gevel en kunnen stenen donkerder worden. Of stelt u zich eens voor dat vandalen uw gevel hebben beklad. Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verwijderd hebben. Door middel van het inzetten van hoge druk of stoomreiniging kunnen wij uw pand er weer als nieuw uit laten zien. Na het reinigen van de gevel van uw pand kunnen wij deze desgewenst voor u impregneren. Na het impregneren hebben vocht en vuil minder vat op de stenen. Hierdoor heeft u nadat wij geweest zijn tot wel tien jaar plezier van een fris aanzicht van uw woning of bedrijfspand.

Natuurlijk wassen we na het reinigen van uw dak en gevel ook de ramen zodat we alles schoon en fris achterlaten.

bottom of page